Grøn Guide til Islam

Lær om hvordan islam kan hjælpe miljøet til at blive mere grønt

 
 

Dagens islamiske tips!

 
 

Dagens miljø-hadith!

 
 

Vær med:

Er du klar til at TAGE ANSVAR for miljøet? Så klik her!

Klik her
 

Nyttige links

Indlæg og artikler

Her er en række nyttige og inspirerende artikler omkring islam og miljø. Flere artikler er på engelsk; send en mail til info@ggislam.dk , hvis du ønsker at oversætte til dansk.

Nyttige hjemmesider

Disse steder kan du få meget mere at vide om islam og miljø:

Klimatopmødet i København 2009 - COP15

Det store klimatopmøde i København finder sted fra 7. til 18. december 2009. Tusinder af regeringsrepræsentanter og NGO´er vil debattere miljøet, klimaproblemerne og løsningsforslag. Klimatopmødet skal gerne udmønte i en fælles aftale landene imellem, hvor det især bliver Danmarks opgave at få samlet trådene og bidrage til at alle landene bliver enige så langt som muligt.

Giv en hånd og tag et ansvar

Hvis du som enkeltperson og muslim gerne vil gøre en indsats, er der mange steder at få gode råd. Vil du bygge en kompostkasse i haven? Hvordan genbruger man sine ressourcer? Hvor smider jeg gamle batterier og hvorfor? Kan jeg bygge en vindmølle eller lægge solceller på taget og spare strøm?

Kllimadebat.dk

Klimadebat.dk er Danmarks mest besøgte debatside om klima med over 2000 daglige sidevisninger. Bliv udfordret i dine meninger. Mød skarpe debattører, der sætter dine holdninger på prøve. Få skærpet dine argumenter ved at bruge dem. Del din viden om klima med andre i stedet for at beholde den for dig selv. Stil spørgsmål og bliv klogere på de mange aspekter i debatten. Klik!

Klimadebat.dk


----------------------

Islamisk miljølitteratur:

Mere islamisk miljølitteratur
- KLIK HER!

 

Dagens link